Rreth nesh

  Pekin Jinhengwei Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd (Brand " AHANVOS ") është prodhues profesional në projektimin, kërkimin dhe zhvillimin e Electrosurgical Generator dhe pajisje.

Produktet kryesore: HV-300 seri dhe HV-400 seri me frekuencë të lartë njësitë Electrosurgical dhe pajisje të tilla si: Monopolar ESU laps, pjatë Monopolar ESU dhe kabllo, dy Button Footswitch, bipolar pincë dhe kabllo etj, edhe tymi Evacuator për kirurgji LEEP .

Kompania jonë themeluar në vitin 2000, ne kemi një ekip të shtabeve përvojë teknike dhe profesorëve në këtë fushë, e cila e bën produktet tona kaluar nga CE0434 Evropian, SHBA FDA (510K), ISO 13485 dhe ISO 9001. AHANVOS është i përkushtuar për të ofruar cilësi më të mirë dhe makinë të besueshme për konsumatorët, qëllimi ynë është që të bëhet një nga prodhuesit kryesorë për njësi Electrosurgical.