Produktet e paraqitura

 • Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.

  PARTNER

  Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.
 • Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.

  OEW

  Ne kemi krijuar agjentët e gjithë sistemit partner botëror.
 • Ne kemi vënë klientët tanë dhe të cilësisë në vendin e parë, ne ofrojme klientëve.Ne kemi vënë klientët tanë dhe të cilësisë në vendin e parë, ne ofrojme klientëve.

  SHËRBIMI

  Ne kemi vënë klientët tanë dhe të cilësisë në vendin e parë, ne ofrojme klientëve.
 • Ne jemi një prodhues profesional. Kemi 20 vjet e shitjes dhe përvojën teknikeNe jemi një prodhues profesional. Kemi 20 vjet e shitjes dhe përvojën teknike

  PROFESIONAL

  Ne jemi një prodhues profesional. Kemi 20 vjet e shitjes dhe përvojën teknike

RRETH NESH

Pekin Jinhengwei Teknologjia Zhvillimi Co, Ltd (Brand " AHANVOS ") është prodhues profesional në projektimin, kërkimin dhe zhvillimin e Electrosurgical Generator dhe pajisje.
Produktet kryesore: HV-300 seri dhe HV-400 seri me frekuencë të lartë njësitë Electrosurgical dhe pajisje të tilla si: Monopolar ESU laps, pjatë Monopolar ESU dhe kabllo, dy Button Footswitch, bipolar pincë dhe kabllo etj, edhe tymi Evacuator për kirurgji LEEP .
Kompania jonë themeluar në vitin 2000, ne kemi një ekip të shtabeve përvojë teknike dhe profesorëve në këtë fushë, e cila e bën produktet tona kaluar nga CE0434 Evropian, SHBA FDA (510K), ISO 13485 dhe ISO 9001. AHANVOS është i përkushtuar për të ofruar cilësi më të mirë dhe makinë të besueshme për konsumatorët, qëllimi ynë është që të bëhet një nga prodhuesit kryesorë për njësi Electrosurgical.

KËRKESË AREA

KLIENTET VIZITA News

Ku janë Varg jonë e biznesit: Deri tani ne kemi krijuar sisteme të rëndomtë agjent në Algjeri, Egjipti, Irani, Afrika e Jugut, India, Malajzia dhe vende të tjera të Azisë Juglindore. Edhe në Lindjen e Mesme dhe Amerika e Jugut. Ne kemi një partner dhe një numër të madh të konsumatorëve.